Terapi Regnbågen

15.07.2018

Juhla Seikkailupuistossa

Tässä muistoja kevään kohokohdasta toukokuun lopulta. Vietimme silloin Turun Kupittaan Seikkailupuistossa Sateenkaaren 20-vuotisjuhlaa. Taikuri Simo Aallon ja Kirstin Jokeri Pokeri Box-taikashow sopi Huvila-teltan hämärään loistavasti. Juhlaesitys kutsuvieraille oli juuri sopivan mittainen ja sisällöltään täynnä hauskoja yllätyksiä. Esitys riemastutti pienimmistä vanhimpiin.

Tervetulotoivotus ja kiitokset Sateenkaaren puolesta! Juhlajärjestelyihin Terapiayhdistys Sateenkaari ry oli saanut lahjoitusvaroja, joiden avulla koko tapahtuma saatiin järjestettyä.

Kirsti opasti aluksi yleisöä taikamaailmaan.
Ari oli Simon mainio kaveri.

Taikuri Simolla oli takataskussaan temppu jos toinenkin. Myöhemmin lapset muistelivat innoissaan niistä parhaita: “Taikahanska katosi pois”, “Hyvä taikatemppu oli se naru”, “Puhuva kirja”, “Simo taikoi sen Erkin, sen kanin”, “Se jakkara pomppasi”, “Simo pisti sen valon suuhun”, “Se Ari päästi sen ilmapallon suusta”, “Kaikki heitti esineitä”, “Simon suolapurkista kuului ääni tsiu tsiu tsiuuuu Simo laittoi taikasuolaa kainaloon”, “Simo silitti Erkkipupua, se tuntui pehmeältä”.

Nauratti niin kovasti.

Isot kiitokset Simolle ja Kirstille!

Esityksen jälkeen tarjoilut järjestettiin ulkona katoksessa. Kaunis aurinkoinen ilma oli omiaan pienelle jätski- ja mehuhetkelle. Seikkailupuistoon sai jäädä vielä hetkeksi leikkimään ja kuljeskelemaan.
 
Kuvat Valokuvaamo Studio Brahe Ari Peuhu